Mucikli blog – a biciklis blog

A hivatalos lanyabringan.hu blog

lanyabringan.hu

Nixi blogjának olvasását több cikk alatt is ajánlottam már, most hogy saját domainre költözött és a blognak kicsit komolyabb megjelenést adott, úgy gondolom külön felhívom rá a figyelmet. Nem csak a blogra gondolok itt, a tevékenységre is amivel Nixi próbálkozik, próbálja népszerűsíteni a MTB sportot lányok között.

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, amikor még a városi biciklizés nem volt ennyire trendi dolog, nem nagyon lehetett lányokat bringán látni Budapest utcáin. Szerencsére ez a helyzet változott, már-már oda jutottunk hogy egyenlő az arány. Még olyan elvetemült dolgot is látok sokszor, hogy télen is bringázik pár vagány csaj (ami egyébként a valóságban egyáltalán nem elvetemült dolog, már többen túlélték a hideget…). Ez a tendencia úgy látom hogy az országúti sportban is valamennyire érvényesült, nem mondom hogy úton-útszélen országútis lányokat látok, de azért gyakoribb mint a hegyen. És akkor témához is értünk, Nixi blogja próbál motivációt adni más lányoknak is hogy próbálják ki ezt a sportot, mert jó lesz nekik is 🙂
Lányok, a feladat adott, meg lehet próbálni megelőzni Nixit valamelyik MTB maratonon (nem fogja hagyni, de próbálkozni lehet 😀 ). Nixi blogjának olvasását persze ettől függetlenül ajánlom és nem csak lányoknak. Itt a blogon az olyan cikkeket ami valahogy kapcsolódik hozzá, megtaláljátok a lanyabringan.hu címke alatt, Nixi blogját pedig a lanyabringan.hu címen keressétek.