Mucikli blog – a biciklis blog

Aster biciklis hátizsák

Aster biciklis táska funkciók

Ha van pár elszórható dollárod egy jó táskára, akkor van egy jó startup amire érdemes lehet költeni. A táska szerintem mindent tud ami városi közlekedésben szükséges lehet, van rajta lámpa irányjelzővel, lakat tartó, sisak rögzítési lehetőség, meg mindenféle fényvisszaverő felület. Nem mellesleg jól is néz ki, legalábbis nekem tetszik. Az se egy utolsó szempont, hogy a táska vízálló és könnyű tisztítani. Az irányjelzős lehetőséget valószínűleg nem használnám, de amúgy a kormányra szerelhető egy kis vezérlő amivel indexelhetsz.

Ami nekem még nagyon tetszett, az a vészhelyzeti információs adatokat tartó rész. Rossz belegondolni, de ha valami nagyon rosszul jön ki, akkor nagyon jó lehet ott egy telefonszám, vagy bármi olyan egészségügyi információ amire az ellátásodkor szükség lehet.

Ha nem lenne egy jó táskám, akkor nekem megérné azt a 100 USD körüli összeget. Nem mondom hogy olcsó, de mivel minden nap hordok valamit magammal, megérné erre a szokásosnál kicsit többet áldozni. Ha azt is beleszámítom, hogy lámpa is van az árában, akkor már nem is annyira vészes az ára.

Ha vennél ilyet, akkor irány a startup.: https://www.indiegogo.com/projects/aster-world-s-safest-cycling-backpack#/