Mucikli blog – a biciklis blog

Bringaexpo 2015 beszámoló – ami kimaradt – 1

Ahogy nézegetem a prospektusokat rengeteg dolog jutott eszembe amiket kihagytam a bringaexpo beszámolómból. Egyik ilyen a Magyar Kerékpárosklub standja, itt is sokat beszélgettem egy kedves sráccal. Nagyon lelkes és felkészült volt, igazán értette a dolgát, nagyon korrektül mesélt a munkájáról. Aztán megláttam egy ismerős arcot a standon, de nem élőben, csak képen.

Bringaexpo – magyar kerékpáros klub és Csepel Mátra

Aki követi a Mucikli munkásságát, az már biztosan találkozott a kép hátterében látható plakáton szereplő Csepel Mátrával. Ez a bicikli az egyik első Mucikli, Orsi a cyclechic oldalán található cikkben meg is említi nagyon kedvesen.
A képet a kerékpárosklub facebook oldaláról emeltem át (remélem nem harapnak érte), az előtérben kék pólóban az említett srác áll akivel beszélgettünk.

És amiről beszélgettünk, az többek között az, hogy viszonylag ritka a kétkezi munkával is foglalkozó (mondjuk bicikliszerelő) informatikus, és én pont ebbe a kategóriába esek. Ennek kapcsán jött szóba az egyik projekt amit lényegében önkéntes “társadalmi” munkaként hoztam létre, a bicikliparkolo.hu bicikli parkoló kereső. Megbeszéltük hogy jó lenne ha mások is tudnának erről az oldalról, és hogy felveszem velük a kapcsolatot emailben.

Hát ez történt a standjukon, igazán pozitív volt.