Mucikli blog – a biciklis blog

Bringaexpo 2015

Ha közeledik a tavasz, akkor itt az ideje a szokásos bringaexpo látogatásnak is, ez idén a következő hétvégére esik. Ez az időpont egyébként valószínűleg egybe fog esni azzal a nappal is, amikor sokan újra előveszik idén a biciklit (a téli álmot alvó fajta ugye).

A bringaexpo kapcsán nem írok le minden tudnivalót, olvassátok el itt, ugyanakkor pár javaslat.:
Ha megteheted gyere biciklivel. Egyrészt ez egy bicikliseknek szóló rendezvény, ha érdekel a téma akkor ne keress kifogást, pattanj fel a gépre. Lesz őrzött bicikli tároló is, nem kell félteni a gépet. Másrészt akármelyik nagyobb rendezvényt is nézzük, a HUNGEXPO környéke autóval ilyenkor megközelíthetetlen, szívás a parkolás is, szóval ha nem akarod tépni a hajad, akkor kíméld ettől meg magad.
A jegyedet vedd meg előre online. Nem ragozom, olcsóbb, és ha előre megvetted biztos ott is leszel 🙂 Nem mellesleg egy időben az Utazás kiállítás is zajlik, erre is érvényes lesz a jegy. Erről részletek itt.
Ha kijössz, akkor időben azért egy egész napot érdemes rászánni ha jól körül szeretnél nézni.

Ha még nem voltál ezen a rendezvényen előzőleg, akkor jó ha tudod hogy ez azért nem egy steril bemutatóterem sok kiállítóval, sok dolgot ki is lehet próbálni. Van rengeteg program kicsiknek és nagyoknak, ideális családi kikapcsolódás a hétvége egy napjára.
A kiállítók kapcsán egyértelmű hogy a gyártók aktuális újdonságait, az idei trendeket itt nézheted meg először. Ami kevésbé hogy emellett rengeteg kapcsolódó szabadidős programról is tájékozódhatsz, mint például egyes régiók turista látványosságai és ajánlatai, illetve lehet beszélgetni más bringásokkal, kiállítókkal.

Hajrá, kint találkozunk, beszámoló a rendezvény után.
FRISSÍTÉS: a bringaexpo beszámoló elkészült