5 hozzászólás

  1. Judit

    Szia!
    A strava működését kutatgatva akadtam a blogodra, egyébként pár írást is olvasni fogok. 🙂 Nagyon megtetszett elsőre.
    Ami viszont ide hozott az az, hogy pár hete kezdtem el használni a strava alkalmazást. Ismerkedőben vagyunk még, de eddig tetszik plusz kerékpártársam is regisztrált. Kérdés az, hogy hogy ha csak egyikünk veszi az útvonalat akkor hogyan lehet hozzáadni a másikat, illetve hol található ez a funkció? Másoknál láttam már az “other athletes” funkciónál ilyet. Viszont a saját profilomon nem találom. Esetleg tudnál segíteni ebben? Mivel már régebb óta használod lehet te is tudsz válaszolni?
    Gondoltam arra is, hogy csak előfizetés esetén működik. Jelenleg az ingyenes szolgáltatást használjuk.
    Válaszodat előre is köszönöm!
    Üdv,
    Judit

    • Szia!
      Az other athletes funkció automatikusan kerül összerendezésre abban az esetben ha adott időben többen is ugyanazon az útvonalon mennek. Például ha részt veszel egy versenyen, vagy biciklis felvonuláson és sokan tekertek együtt, akkor ezeket mind összegyűjti a strava és meg tudod nézni kik tekertek még veled.
      Szóval ha együtt tekertek, de csak egyikőtök rögzíti az utat, akkor azt lehet csinálni, hogy az útvonalat mented normálisan és aztán letöltöd gpx formátumban. A gpx formában letöltött útvonalat aztán odaadod annak aki még veled volt, és a jobb felső sarokban található kis “+” gombocskánál fel tudja tölteni. Így mindkettőtöknek ugyanaz az útvonal fog megjelenni.

      Amúgy nem találtam erről a dokumentációban hasznos információt, de ha keresni szeretnél róla, akkor itt teheted meg.:
      https://support.strava.com/

  2. Kiss Tímea

    Szia! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy ismerősöm akivel látjuk egymás tekeréseit, de van hogy nem szeretném, hogy lássa, akkor ha a kis lakatot lezárom a mentésnél, akkor azt a tekerésem ő se látja ugye?
    Előre is köszönöm a segítséget! 🙂
    Timi

    • Szia!
      A privátnak jelölt tekeréseket csak Te fogod látni. Ezek a tekerések egyébként az éves teljesítményedbe beleszámítanak, de ha valamilyen szegmensen esetleg KOM-ot vagy a Te esetedben QOM-ot szereznél, az privát tekerésnél nem érvényes. Egy-egy tekerés utólag is priváttá vagy publikussá tehető, ha az adott aktivitást megnyitod és a bal oldali részen a kis ceruza ikonra klikkelsz, akkor a felugró ablakban lehet ki-be kapcsolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.