Kik és miért és mit meg hogyan?

Legyen itt egy első bejegyzés, és mert úgy illik, szóljon ez arról hogy miről is szól ez az oldal 😉 Kezdésnek a névről, Mucikli. Nem túl egyértelmű, de ez egy szóösszetétel: Muci bicikli. A történet ugyanis annyi, hogy kedves barátnőm Fanni (alias Muci) szükségét érezte hogy a tömegközlekedés helyett biciklivel járhasson kedvére a városban, hát építettünk neki egyet. A biciklit én (Sipi) Mucikli-nek kezdtem hívni, meg néha Fannit is amikor éppen biciklizett 🙂 A bicó annyira jól sikerült hogy többen is kérdezték hol vettük vagy ki építette, és hát ilyenkor büszkén vállaltuk a művünk. Aztán az Egy Muciklit több másik követte, remélhetőleg tulajdonosaik örömére.

A blog tulajdonképpen egy kicsit mindenről fog szólni ami minket érdekel és kapcsolódik a témához, biciklikről, a szerelésükről, azokról a biciklikről amik valamiért tetszenek nekünk és olyanokról amik valamiért esetleg nem.

mucikli

Az első Mucikli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .